Flyttpackning

Att flytta kan vara en stressig upplevelse och en av de mest tidskrävande delarna är packningen. Det är en viktig del av flytten och kräver mycket tid och planering. Men oroa dig inte, på Jetflytt har vi erfarenheten och expertisen som krävs för att göra din flyttpackning så smidig som möjligt.

Vi förstår att det kan vara svårt att veta var man ska börja med packningen. Därför erbjuder vi på Jetflytt en omfattande packningstjänst som täcker allt från porslin och kläder till tunga möbler och elektronik. Vi har lång erfarenhet av packning och vet vilka material som är lämpliga för att skydda olika typer av föremål. Vi använder oss av högkvalitativa material för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert till ditt nya hem.

Vi tar också hand om den praktiska planeringen. Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål när det gäller packningstjänsterna. Vi ser till att allt packas ordentligt och märks upp på ett strukturerat sätt, så att du lätt kan hitta och återanvända dina saker efter flytten.

Med vår erfarenhet kan du vara säker på att vi packar dina saker på ett sätt som minimerar risken för skador. Vi hanterar alla föremål med stor försiktighet och omsorg, oavsett om det är små saker som värdefulla smycken eller stora föremål som tunga möbler. Vi förstår att varje föremål är unikt och därför packar vi allt på ett anpassat sätt.

Så när det är dags att packa för flytten, tveka inte att kontakta oss på Jetflytt. Vi har den erfarenhet och kunskap som krävs för att se till att allt packas på ett sätt som gör flytten så smidig som möjligt och skyddar dina ägodelar till 100% vid transporten. Låt oss ta hand om packningen så att du kan fokusera på att komma fram till ditt nya hem och börja njuta av din nya tillvaro.

Behöver du hjälp med din flytt?

Här är en lista för att underlätta packningen inför flytten:

Med dessa tips och en plan på plats kan du vara säker på att packningen går smidigt och skyddar dina ägodelar under flytten

Kartonger, bubbelplast, packtejp, tidningspapper och andra skyddande material.

Planera och organisera vad som ska packas och när.

Det gör det lättare att packa och hitta saker senare.

Packa tunga saker i mindre kartonger för att undvika att kartongerna blir för tunga att bära.

Använd bubbelplast eller tidningspapper för att skydda glas, porslin, speglar och andra sköra föremål.

Placera tunga föremål längst ner och lättare föremål på toppen.

Försegla alla kartonger med packtejp och använd remsor eller band för att hålla ihop större möbler.

Packa alltid elektronik i originalförpackningar eller använd bubbelplast för att skydda dem.

Packa en särskild kartong med de viktigaste sakerna som du kommer att behöva omedelbart när du kommer till det nya hemmet.

Gör en lista över alla föremål som packas och markera på kartongen vad som finns inuti. Detta hjälper dig att hitta saker snabbt och undvika att förlora något under flytten.

Frågor & Svar

Nedan finner du de allra vanligaste frågorna & svar.

Det är viktigt att planera och organisera packningen, använda tillräckligt med förpackningsmaterial, märka och numrera alla kartonger, packa sköra föremål noggrant och säkert och packa tunga föremål i mindre kartonger.

Förpackningsmaterial som kartonger, bubbelplast, packtejp, tidningspapper och andra skyddande material är nödvändiga för att packa inför en flytt.

Det är bäst att använda bubbelplast eller tidningspapper för att skydda glas, porslin och andra sköra föremål. De bör också packas separat från andra föremål och placeras ovanpå lättare föremål i kartongen.

Det är bäst att packa elektronik i originalförpackningar om det är möjligt. Om inte, använd bubbelplast för att skydda elektroniken.

Det är viktigt att göra en inventarieförteckning och markera på kartongerna vad som finns inuti. Detta hjälper till att hitta saker snabbt och undvika att förlora något under flytten.

Rulla till toppen