Om oss

Din pålitliga partner för en smidig och professionell flytt

Att flytta till en ny bostad kan vara både spännande och stressande. Hos Jetflytt förstår vi att varje flytt är unik och att det krävs noggrann planering och engagemang för att säkerställa att allt går enligt plan. Med vår erfarenhet och kompetens inom flyttbranschen är vi stolta över att erbjuda en fullständig och skräddarsydd lösning för alla dina flyttbehov.

Noggrannhet och professionalism är kärnan i vårt arbete. Vårt team av erfarna flyttspecialister är inte bara kunniga inom hantering och transport av möbler och ägodelar, utan också i att tillhandahålla exceptionell kundservice. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och göra din flytt så smidig och bekymmersfri som möjligt.

Jetflytt erbjuder en rad tjänster som täcker alla aspekter av flytten. Förutom vår grundläggande flyttservice, som innefattar lastning, transport och avlastning, erbjuder vi även flyttstädning, paketering och uppackning av ägodelar, montering och demontering av möbler samt magasinering och mellanlagring. Vi är även specialiserade på att hantera tunga och skrymmande föremål som pianon och kassaskåp.

Vår flyttstädning är en populär tjänst som underlättar övergången till din nya bostad. Vi följer en noggrann städchecklista och använder miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa att din gamla bostad är skinande ren och redo för de nya ägarna eller hyresgästerna.

Säkerheten för dina ägodelar är av största vikt för oss. Jetflytt använder högkvalitativa material och metoder för att skydda dina möbler och föremål under transporten. Vi erbjuder även en grundläggande försäkring som täcker eventuella skador som orsakas av företaget under flytten, så att du kan känna dig trygg med att dina ägodelar är i goda händer.

Hos Jetflytt är vi stolta över att ha ett brett nätverk av nöjda kunder som vittnar om vår professionalism och engagemang. Vi är övertygade om att vår framgång ligger i vår förmåga att erbjuda skräddarsydda lösningar och att alltid sätta kundens behov i fokus.

Så, om du planerar en flytt och letar efter en pålitlig och professionell partner, tveka inte att kontakta Jetflytt. Vi ser fram emot att hjälpa dig med en framgångsrik och problemfri flytt.

Tillsammans skapar vi framgångsrika flyttar - en kund i taget

Varje flytt är en ny början, och vårt mål är att göra övergången så smidig och minnesvärd som möjligt

Rulla till toppen