Offert

Personlig Information - Step 1 of 4
Personlig Information - Step 1 of 4

Vanligaste frågor och svar

Det är rekommenderat att boka en flyttfirma minst 4-6 veckor innan flyttdagen. Ju tidigare du bokar, desto större chans har du att hitta en firma som är tillgänglig på önskat datum och att få en bra offert.

Flyttiden varierar beroende på storleken på bostaden, antalet möbler och kartonger, samt avståndet mellan de två bostäderna. Vi kan ge en uppskattning av tidsåtgången efter att ha fått detaljerad information om flytten.

En grundläggande flyttjänst innefattar vanligtvis lastning, transport och avlastning av dina möbler och kartonger. Extra tjänster som paketering, uppackning, montering och demontering av möbler, samt flyttstädning kan erbjudas mot en extra kostnad.

Ja, vi erbjuder en grundläggande försäkring genom Trygg-Hansa som täcker eventuella skador som orsakas av företaget under flytten. Det kan dock vara klokt att kolla upp om du behöver ytterligare försäkring för att täcka värdefulla föremål eller om din hemförsäkring täcker flytten.

Använd starka kartonger av olika storlekar och fyll dem med dina ägodelar. Använd bubbelplast eller tidningspapper för att skydda ömtåliga föremål. Märk kartongerna med innehåll och vilket rum de ska till i den nya bostaden för att underlätta uppackningen.

Ja vi kan transportera växter, men det är viktigt att informera oss om detta i förväg. Tänk på att vissa växter är känsliga för temperaturförändringar och kan behöva särskild omsorg under transporten.

Nej, vi flyttar inte levande djur. Du bör planera för att transportera dina husdjur själv eller anlita en specialiserad tjänst för detta ändamål.

Kostnaden för en flytt varierar beroende på faktorer som flyttavstånd, storlek på bostaden, mängden möbler och kartonger, samt vilka tjänster som önskas. Skicka en offertförfrågan för din specifika flytt.

Ja, vi har erfarenhet av att flytta tunga och skrymmande föremål. Informera flyttfirman om dessa föremål i förväg så att de kan förbereda sig och inkludera det i offerten.

Vi erbjuder magasinering och mellanlagring som en extra tjänst. Kontakta gärna oss i god tid ifall ni önskar denna tjänst.

Ja, vi erbjuder flyttjänster under helger och helgdagar, men det tillkommer en extra kostnad.

Förbered dina vitvaror genom att tömma och rengöra dem. Koppla bort alla sladdar och slangar och säkra dem för transport. Om du är osäker på hur du förbereder en specifik vitvara, kontakta tillverkaren eller ring oss för råd.

Rulla till toppen