Flyttstäd

Att flytta kan vara en stressig och tidskrävande process. Det är mycket att tänka på och många uppgifter att utföra. En av dessa uppgifter är flyttstädningen, som kräver noggrannhet och stort engagemang. I denna artikel kommer vi att gå igenom vad en flyttstädning innebär och hur Jetflytt kan hjälpa dig att göra det på bästa möjliga sätt.

Vad innebär flyttstädning? Flyttstädning är en grundlig och detaljerad städning av din gamla bostad innan du lämnar över nycklarna till den nya ägaren eller hyresgästen. Det är viktigt att städningen utförs noggrant, eftersom det ofta är ett krav för att få tillbaka depositionen eller för att undvika eventuella tvister med den nya ägaren.

Varför anlita Jetflytt för flyttstädning? Jetflytt är ett professionellt och erfaret företag som specialiserar sig på flyttstädning. Vi på Jetflytt förstår vikten av att utföra en noggrann och grundlig städning och erbjuder en mängd fördelar för att underlätta din flytt:

  1. Professionell personal: Jetflytts medarbetare är utbildade och erfarna inom flyttstädning. De har goda kunskaper om vilka produkter och metoder som ska användas för att uppnå bästa möjliga resultat.

  2. Tidsbesparing: Genom att anlita Jetflytt för flyttstädningen kan du spara tid och energi. Du behöver inte oroa dig för att städa samtidigt som du hanterar alla andra uppgifter som hör till en flytt.

  3. Miljövänliga metoder: Jetflytt använder sig av miljövänliga städprodukter och metoder för att minimera miljöpåverkan.

  4. Kundnöjdhet: Jetflytt värnar om sina kunders tillfredsställelse och erbjuder en nöjd-kund-garanti. Om du inte är nöjd med städningen, kommer Jetflytt att åtgärda eventuella brister utan extra kostnad.

  5. Fast pris: Jetflytt erbjuder fasta priser för flyttstädning, vilket innebär att du slipper obehagliga överraskningar när det är dags att betala. Dessutom ingår fönsterputs i priset, vilket ger dig en komplett städtjänst.

 

Behöver du hjälp med din flytt?

Frågor & Svar

Nedan finner du de allra vanligaste frågorna & svar.

En flyttstädning innebär en grundlig och detaljerad rengöring av hela bostaden, inklusive golv, väggar, tak, fönster, skåp, vitvaror och sanitetsutrymmen. Det innefattar också dammtorkning, fläckborttagning, avkalkning och eventuellt fönsterputs.

Tiden det tar att utföra en flyttstädning varierar beroende på bostadens storlek och skick. För en genomsnittlig lägenhet på cirka 70 kvadratmeter kan det ta mellan 4 och 8 timmar. För större bostäder kan det ta längre tid. Det är rekommenderat att ge städpersonalen tillräckligt med tid för att säkerställa en noggrann och väl utförd städning.

Alla moment är viktiga vid en flyttstädning, men det är särskilt viktigt att fokusera på områden som är mindre synliga eller svåråtkomliga, som bakom och under vitvaror, inuti skåp och garderober, samt lister och fönsterkarmar. Det är även viktigt att rengöra ugn, spis och fläkt noggrant samt att avkalka badrummet.

Du behöver inte vara närvarande under flyttstädningen, men det kan vara bra att träffa städpersonalen innan arbetet påbörjas för att gå igenom eventuella särskilda önskemål eller instruktioner. Om du anlitar ett professionellt städföretag, som Jetflytt, kan du lita på att de utför arbetet noggrant och effektivt även om du inte är på plat

Innan flyttstädningen påbörjas bör du tömma bostaden på alla personliga tillhörigheter och möbler. Se till att alla skåp och garderober är tomma och att vitvarorna är avstängda och urkopplade. Det underlättar städningen om bostaden är välstädad och fri från grovt skräp, men det är inte nödvändigt att förstäda, eftersom flyttstädningen är en grundlig och detaljerad städning.

Rulla till toppen